Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Bedieningsassistent (BAS)

Het theorieboek Bedieningsassistent is de basis van de methode SVH Bedieningsassistent. Het is een theoretisch naslagwerk gecombineerd met praktijkopdrachten en verwijzingen naar de bijbehorende website met films en games.

Met dit boek maak je kennis met de horeca en het werken in een restaurant. Je leert hoe je gastvrij en hygiënisch werkt.  Alle belangrijke technieken voor het werken als bedieningsassistent komen aan bod: van bestellingen opnemen tot serveertechnieken en van poleren tot tafels indekken. Daarnaast is er volop aandacht voor drankenkennis!

Op de bijbehorende website vind je filmpjes waarin een student bedieningsassistent langs allerlei restaurants gaat om de technieken te leren. Ook kun je er games spelen waardoor je op een leuke manier kan oefenen met de theorie uit het boek. 

Lees meer Sluiten
€ 87,00
Voorraad
Niet beschikbaar
ISBN 9789052110219
Druk 1e druk, 2e oplage, 2015
Uitgever SVH
Pagina's 212
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).
Ook interessant voor jou:

Het geheime ingrediënt dat ben jij.