Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
In een ambachtelijke ijssalon wordt het ijs dat verkocht wordt, zelf gemaakt. De basisijsbereider maakt zelf de ijssoorten en de smaken die verkocht worden en kan helpen met het maken van de ijscreaties zoals ijstaarten.
Lijkt het je leuk om in een ijssalon als ijsbereider te werken? Dan is de functie basisijsbereider misschien iets voor jou. Het is een veelzijdige functie. Wat je voornamelijk doet, is ijssoorten- en smaken bereiden op basis van de recepten die in het bedrijf zijn vastgesteld, en soms ook op basis van je eigen recepten. Ook sta je vaak achter de counter om het ijs wat je zelf gemaakt hebt, te verkopen. Je stelt je flexibel op door de onvoorspelbaarheid en de onverwachte werkdruk, zeker als het opeens heel mooi weer wordt. Je adviseert gasten en neemt bestellingen op. Je maakt ijsbestellingen klaar en serveert deze uit. Je probeert er altijd een optimale beleving van te maken voor je gasten. Ook reken je af en ruim je op.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.