Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Keukenassistent (KAS)

Het theorieboek Keukenassistent is de basis van de methode SVH Keukenassistent. Het is een theoretisch naslagwerk gecombineerd met praktijkopdrachten en verwijzingen naar de bijbehorende website met films en games.

Met dit boek maak je kennis met de horeca en het werken in een keuken. Je leert hoe je hygiënisch werkt en hoe je goederen opslaat. Qua bereidingstechnieken begin je met de basis: schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. De belangrijkste technieken voor bereidingen komen ook aan bod: van wegen en meten tot roeren en mengen en van koken en binden tot dresseren en garneren. Daarnaast is er volop aandacht voor warenkennis.

Op de bijbehorende website vind je filmpjes waarin een SVH Meesterkok de belangrijkste technieken uitlegt en voordoet aan een student keukenassistent. Ook kun je er games spelen waardoor je op een leuke manier kan oefenen met de theorie uit het boek. 

Lees meer Sluiten
€ 87,00
Voorraad
Niet beschikbaar
ISBN 9789052110424
Druk 1e druk, 3e oplage, 2017
Uitgever SVH
Pagina's 168
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).
Ook interessant voor jou:
Leerlijn Keukenassistent (KAS) In winkelwagen

Het geheime ingrediënt dat ben jij.