Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 10 juli is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 11 juli staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The Knowing Your Cooking Techniques 1 theory book is part of the SVH Chef learning resources series. It serves as reference material for Chef (NLQF2) and Autonomous Chef (NLQF3), and provides a clear overview of the theory.
This theory book helps you to master the basic preparations and cooking techniques. You start with the basics: the mise en place. This is about utensils and materials, preparing products, and cutting them up. Next are the basic preparations: from making broth and sauces to making dough and batter. You also learn how to extend the self-life or influence the flavour of food products by preserving them.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.