Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
Dit pakket praktijkwerkboeken is onderdeel van de methode SVH Kok niveau 2. Deze methode bestaat uit theorieboeken, praktijkwerkboeken en een online leeromgeving. Ieder leermiddel heeft zijn eigen functie die het leerproces ondersteunt. De nieuwe methode is zorgvuldig samengesteld met talloze professionals uit de branche, zowel jonge, succesvolle vakmensen als ervaren SVH Meesters en leveranciers. De leermiddelen zijn zo ingericht dat ze elkaar versterken en samen een eenheid vormen.
Praktijkwerkboeken
De praktijkwerkboeken zijn doe-boeken. Ze bevatten opdrachten die in de praktijk moeten worden uitgevoerd en opdrachten die gericht zijn op de verwerking van de theorie. De opdrachten hebben een sterk zelfsturend karakter en zijn uitvoerbaar op school, in het leerbedrijf of thuis. Er zijn zowel individuele als samenwerkingsopdrachten. De praktijkwerkboeken bevatten beknopte theorie om duiding te geven bij opdrachten.
Let op: deze praktijkwerkboeken kunnen niet los besteld worden.
Dit pakket werkboeken bestaat uit:
- Werken als kok
- Warenkennis en bereidingen 1
- Warenkennis en bereidingen 2
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.