Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Theorieboek Bereidingstechnieken 1

Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!

Lees meer Sluiten
€ 67,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052112619
Druk 2e druk, 2018
Uitgever SVH
Pagina's 264
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.