Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Praktijkwerkboek Warenkennis & bereidingen 3

Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 3 behoort tot de methode SVH Zelfstandig werkend kok. Het bevat opdrachten voor een Zelfstandig werkend kok (niveau 3) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.

Van luchtige soufflés, de ultieme friet en gevulde kalfsborst tot spaghetti van rucola. In dit praktijkwerkboek ga je aan de slag met klassieke recepten, nieuwe technieken en trends. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.

Lees meer Sluiten
€ 27,75
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110974
Druk 1e druk, 2017
Uitgever SVH
Pagina's 146
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

Het geheime ingrediënt dat ben jij.