SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
Het praktijkwerkboek Zelfstandig werkend kok behoort tot de methode SVH Zelfstandig werkend kok. Het bevat opdrachten voor een Zelfstandig werkend kok (niveau 3) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.
Met dit praktijkwerkboek oefen je alles wat je kunt doen om de organisatie van de keuken op rolletjes te laten lopen: van het ontwikkelen van een menukaart en het toepassen van menu-engineering tot het coachen en begeleiden van collega’s. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.