Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Inzageformulier examens

Ben je afgewezen voor een examen en wil je weten op welke examenonderdelen je geen punten hebt behaald?

Als je jouw examen niet hebt behaald kun je een inzageverzoek indienen als je je officiële resultaatbrief van SVH hebt ontvangen. Wanneer je geslaagd bent voor het examen is het niet mogelijk om een inzage te doen. Je kunt eenmalig inzage in je examen aanvragen door het invullen van onderstaand formulier. Tijdens de inzage krijg je te horen op welke examenonderdelen je geen punten hebt behaald. Inzage kan alleen door de examenkandidaat zelf op afspraak plaatsvinden. 

Inzage van theorie-examens vindt 2x per maand plaats, onder toezicht van een medewerker van SVH, op ons kantoor in Zoetermeer. Inzage van praktijkexamens en beroepsexamens is altijd telefonisch. Aan het doen van inzage zijn geen kosten verbonden. Een inzage duurt maximaal 30 minuten per kandidaat. 

  • Na het volledig invullen van het inzageverzoek kun je dit verzoek versturen naar SVH door op de knop ‘Verstuur’ te klikken.
  • Het recht op inzage geldt gedurende een periode van vier weken na de datum waarop het resultaat van het examen bekend is gemaakt. Een Inzage moet binnen deze periode van 4 weken daadwerkelijk plaatsgevonden hebben. Hierbij geldt de datum op je resultaatbrief als de datum waarop je examenresultaat bekend is gemaakt.
  • Het definitieve resultaat van jouw examen wordt binnen 10 werkdagen per post naar jou verstuurd. Nadat het definitieve resultaat naar jou verstuurd is, ontvang je per e-mail een reactie op jouw verzoek voor inzage. In deze e-mail staat belangrijke informatie en aanvullende instructies met betrekking tot de inzage vermeld. Alleen wanneer je deze instructie volgt, kan er een afspraak worden ingepland voor inzage.
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Om welk SVH examen gaat het?*
Examendatum*

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.