Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Ticket Leermeesterdag 2019

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops over time management, generatie Z en coachen & begeleiden. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date!

Met passie en vakmanschap brengen leermeesters het horecavak over op volgende generaties. Dat levert een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor de horeca! Reden genoeg dus voor SVH en FNV Horeca om elk jaar de Leermeesterdag te organiseren. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-leermeesters mee!

Leermeesterdag
Datum: dinsdag 24 september 2019
Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
Locatie: Rotterdam Ahoy
Kosten: 15 euro per persoon
Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecabeurs Gastvrij Rotterdam.
Wist je dat de Leermeesterdag in het teken staat van ontwikkeling en scholing en dat je werkgever hiervoor opleidingsbudget heeft?
Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Programma

10:00 - 10:15 uur    
Ontvangst

10.15 - 11.00 uur
Opening door chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX).

11:00 - 12:00 uur    
Interactieve workshop van SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO.

12:00 - 12:15 uur   
Koffie/thee break

12:15 - 13:00 uur    
Inspiratierondes met actuele stellingen over het Leermeesterschap.

13:00 - 14:00 uur    
Lunch, netwerken en uitreiking certificaten

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge

Over de workshops
De workshops tijdens de Leermeesterdag worden verzorgd door SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO. Na inschrijving voor de Leermeesterdag krijg je de mogelijkheid om jouw voorkeur voor één van de drie workshops op te geven. Je ontvangt hierover begin september een mail. 

  • Workshop Time Management: Horeca Stichting Nederland
    Krijg tips om beter doelen te stellen en heldere prioriteiten te bepalen, zodat je meer rust krijgt én meer bereikt in minder tijd! Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de blokkades die je hinderen in je eigen Time Management.
  • Generatie Z, de uitdaging waar de leermeester voor staat: Picabia opleidingen
    Wat zijn de do & dont’s om een generatie die altijd mobiel is blijvend te motiveren, enthousiast te maken en te houden? Tijdens deze workshop hoe je de leerling, waarvoor het internet een levensbehoefte is, kunt triggeren om een professional te worden in de meest dynamische branche die er bestaat!

  • Workshop Coachen en begeleiden: Stichting Horeca Onderwijs
    Tijdens deze workshop toets jij je skills aan de hand van drie overdrachtsmethoden: introductie, de overdracht en de feedback. Ga aan de slag met nieuwe methodieken die je meteen kunt gaan toepassen op de eigen werkvloer.

Heb je een vraag?
We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

Voorwaarden
Op jouw ticketbestelling zijn de Algemene Voorwaarden SVH van toepassing. De Leermeesterdag wordt georganiseerd in samenwerking met FNV Horeca. Met de aankoop van de tickets geef je akkoord dat wij jouw gegevens delen met FNV Horeca. Lees ook onze gebruikersvoorwaarden & privacyverklaring.

Lees meer Sluiten
€ 15,00
Voorraad
Niet beschikbaar
ISBN LMDAG2019
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.