Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Boekhouden voor de horeca met Exact-Online

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt alle informatie over boekhouden in de horeca met Exact Online.

In dit boek leer je boekhouden met Exact Online: van de beginbalans tot de verkoopadministratie en van het kasboek tot het memoriaal. Met de opdrachten uit dit boek leer je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken met een online boekhoudprogramma.

Met de code in het boek krijg je toegang tot Exact Online en een aantal bestaande horeca-administraties.

Lees meer Sluiten
€ 34,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114644
Druk 4e druk, 2e oplage, 2021
Uitgever SVH
Pagina's 184
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.