Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt alle informatie over boekhouden in de horeca met Exact Online.
In dit boek leer je boekhouden met Exact Online: van de beginbalans tot de verkoopadministratie en van het kasboek tot het memoriaal. Met de opdrachten uit dit boek leer je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken met een online boekhoudprogramma.
Met de code in het boek krijg je toegang tot Exact Online en een aantal bestaande horeca-administraties.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.