Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Demolicentie SVH Ondernemersvaardigheden

SVH brengt voor het schooljaar van 2021/2022 een compleet nieuw leermiddel uit, speciaal voor de toekomstige horecaondernemer.

De methode heet SVH Ondernemersvaardigheden, is volledig digitaal en helpt mbo-studenten voorbereiden op hun examens én op de beroepspraktijk binnen de thema’s:  

  • Marketing & Sales
  • Personeel & Organisatie
  • Financieel Management
  • Ondernemingsplan

Het doel van het leermiddel is studenten aan de hand van deze thema’s stap voor stap leren hoe zij een eigen ondernemingsplan schrijven en opleveren. Het leermiddel dekt het basisdeel (kerntaken 1 en 2) van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca en gaat deel uitmaken van de licentie SVH MOH/MHO, die nu al het profieldeel dekt. Samen dekken zij dan het volledige kwalificatiedossier. Bekijk de inhoudsopgave (.pdf) van het leermiddel.

Bestel nu de gratis demolicentie
SVH laat docenten, opleiders en trainers graag als eerste kennismaken met dit nieuwe leermiddel. Bestel daarom nu geheel vrijblijvend de gratis demolicentie via deze bestelpagina of per mail en ontdek hoe jouw school of opleiding met het nieuwe leermiddel kan starten. Werk je als docent al met de SVH MOH/MHO profieldeel licentie, dan is de vernieuwde demolicentie automatisch aan jouw account in de online leeromgeving Horecatalent van SVH toegevoegd.

Lees meer Sluiten
€ 0,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN DemoOV
Ook interessant voor jou:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.