Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

ISO, NVE en Examenkamer

ISO 27001

Wij vinden het heel belangrijk dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Daarom is SVH gecertificeerd volgens de norm NEN: ISO 27001:2013. Dit is een kwaliteitssysteem voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Informatiebeveiligingsbeheersysteem. Het toepassingsgebied waarop SVH ISO 27001:2013 heeft behaald is: het ontwikkelen en afnemen van examens, het registreren van gediplomeerden in een diplomaregister en het uitgeven van waardepapieren.

 

NVE

SVH is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens

Stichting Examenkamer

SVH hecht veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid. Daarom hebben wij de Stichting Examenkamer gevraagd extern toezicht te houden op alle examens van SVH. De Stichting Examenkamer is een onafhankelijke instelling die toezicht houdt op beroepskwalificerende en/of functiegerichte examens. De stichting heeft verschillende audits uitgevoerd en geconstateerd dat onze examens voldoen aan de eisen. Ook in de toekomst houden ze toezicht op de totstandkoming, het afnemen en verwerken van onze examens.

Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van jouw SVH certificaten en diploma’s extra wordt gewaarborgd.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.