Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

SVH licentie Hygiëne en veiligheid in coronatijd

Direct aan de slag met e-learning Hygiëne en veiligheid in coronatijd
Hoe ga je volgens de richtlijnen van het RIVM om met de nieuwe regels? Wat betekent dit voor jouw werkzaamheden? In de e-learning Hygiëne en veiligheid in coronatijd van SVH en KHN geven een horecaondernemer en hygiëne-expert uitleg en tips over hoe horecazaken met de maatregelen om kunnen gaan.

Behaal vandaag je certificaat nog!
Wie de e-learning volledig heeft afgerond, kan een certificaat aanvragen. Dit certificaat kunnen bedrijven in hun zaak ophangen of op de website plaatsen bij de reserveringen om consumenten te laten zien dat deze zaak hygiëne en veiligheid serieus neemt.

Voor een veilige, gastvrije horeca
SVH staat achter een veilige, gastvrije omgeving in de horeca voor haar gasten. Daar kan deze e-learning een bijdrage aan leveren. De richtlijnen van het RIVM en het protocol van KHN vormen de leidraad en we blijven de e-learning steeds bijwerken op basis van nieuwe inzichten en protocollen.

Lees meer Sluiten
€ 2,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN svhveilig
Uitgever SVH

Het geheime ingrediënt dat ben jij.