Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Diplomawaardering SVH Diploma

Wil je weten wat de waarde is van je behaalde SVH Diploma? Dan kun je een diplomawaardering aanvragen.

SVH geeft voor het behaalde diploma een indicatie van het onderwijsniveau en de inhoud van het diploma. De diplomawaardering kun je gebruiken om werkgevers inzicht te geven op welke niveau je opgeleid bent. Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een diplomawaardering aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diplomawaardering, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk twee weken nadat je het hebt besteld.

Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij een kopie van je geldig legitimatiebewijs nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.  Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs! (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen). Ook hebben we een kopie van je behaalde SVH Diploma nodig. Dit bestand mag maximaal 2MB groot zijn.

Gescheiden of getrouwd?
Ben je gescheiden en staan op je certificaat/diploma je gehuwde naam en je meisjesnaam? Dan verzoeken wij je om een kopie van jouw scheidingsakte toe te voegen. Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je diplomawaardering, dan moet je een kopie van jouw trouwakte toevoegen.

Lees meer Sluiten
€ 75,00
*
Overig diploma namelijk:
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.