Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Stay Home Hospitality Academy Curaçao

De afgelopen weken heeft het coronavirus ons leven heel erg beïnvloed. De impact van deze maatregel is groot; van de medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. SVH en Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) denken nu ook graag mee met de ondernemers; medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden

Ook SVH neemt samen met CHATA haar verantwoordelijkheid voor de mooiste branche die er is. Alle medewerkers die thuis zitten kunnen gratis aan de slag met het grootste e-learningpakket dat nu gedurende een maand gebruikt kan worden. Afhankelijk van de duur van deze crisis wordt de termijn nog verlengd. 

Bestel hieronder jouw licenties
Door het bestellen van de licenties zit je nergens aan vast. Na afloop kan je er zonder enige verplichting voor kiezen om jouw licentie te verlengen. Bekijk hier de instructie om jouw licentie te bestellen en te activeren.

 

Lees meer Sluiten

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.