Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Stay Home Hospitality Academy

Zondag 15 maart was een grote klap voor de horeca. Van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. De impact van deze maatregel is groot.

Ook SVH neemt samen met KHN (Koninklijke Horeca Nederland) haar verantwoordelijkheid voor de mooiste branche die er is. Alle medewerkers die thuis zitten kunnen gratis aan de slag met het grootste e-learningpakket dat nu gedurende een maand gebruikt kan worden. Afhankelijk van de duur van deze crisis wordt de termijn nog verlengd. SVH en KHN komen later met een nog groter aanbod voor ondernemers en medewerkers in de horeca.


Bestel hieronder jouw licenties
Hoe registreer ik me in SVH Horecatalent?Door het bestellen van de licenties zit je nergens aan vast. Na afloop kan je er zonder enige verplichting voor kiezen om jouw licentie te verlengen. Maak eerst een 
account aan om een licentie te bestellen bij SVH, voeg jouw licentie toe en rond de bestelling af. Daarna registreer je je geheel kosteloos bij de online leeromgeving SVH Horecatalent en kun je direct aan de slag met je bestelde licentie(s).

Ook voor het reguliere onderwijs bieden wij ondersteuning.

Webinar met uitleg terugkijken?
Woensdag 25 maart gaven wij live een eerste webinar met een introductie over de Stay Home Hospitality Academy in SVH Horecatalent. Je kunt dit webinar (29 min) met praktische tips, inzichten en adviezen nu terugkijken! Op vrijdag 27 maart gaven wij een live webinar over de admin functies in SVH Horecatalent. Je kunt dit webinar (46 min) nu terugkijken.

Lees meer Sluiten

Het geheime ingrediënt dat ben jij.