Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Erkenningsregeling

Bied je horecaopleidingen aan? Dan kun je cursisten en/of bedrijven extra zekerheid geven over de kwaliteit van jouw opleidingen met de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Als jouw opleidingen branche-erkend zijn, mag je het SVH erkenningslogo gebruiken in je communicatiemiddelen. Ook worden deze opleidingen opgenomen in de lijst ‘Branche-erkende opleidingen’ op onze website en de erkenning wordt vermeld in de cursuszoeker op horeca.nl.

De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen bevat een groot aantal criteria die de kwaliteit van jouw opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling waarborgen. Deze regeling is met ingang van 2016 volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen zoals die door de branche zijn vastgesteld. Zo vindt er nu ook een inhoudelijke toetsing van de opleidingen plaats. De erkenning van een horecaopleiding geldt voor drie jaar. Bekijk hier het stappenplan van het aanvragen van de SVH Erkenningsregeling. 

Bekijk het overzicht van alle branche-erkende horecaopleidingen.

De erkenning aanvragen of vragen over de erkenningsregeling? Neem contact op met onze Key Accountmanager Richard van Dijk via richard.van.dijk@svh.nl.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.