Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 10 juli is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 11 juli staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum. Kijk je mee?
Nu de horeca langzaam opengaat, is er snel weer een personeelstekort. Als mede-oplossing voor dit probleem lanceren Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Play to Work de app Play to Hospitality.
Om nieuwe en eigentijdse leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van zowel de horeca als de bakkerij, slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen.
SVH Meesterkok Ben van Beurten heeft vandaag, in het bijzijn van zijn vrouw Elly en vele kijkers via de livestream, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen!
SVH is op 22 april 2021 uitgeroepen tot Meest positieve bedrijf van Nederland door het publiek en de vakjury van de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards. Uit handen van juryvoorzitter Ali B ontving Ricardo Eshuis, directeur SVH, de Award op het kantoor van de BIG Improvement Day in Den Haag.
Vandaag start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het grootste kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca. Grote namen uit de horecabranche supporten de campagne.
Goed nieuws voor de horeca: opleidingen die leiden tot een diploma van SVH óf opleidingen die SVH-erkend zijn, komen in aanmerking voor subsidie. Dit is dé impuls om Leven Lang Ontwikkelen ook in de horeca echt op gang te krijgen.
Het Leerwerkcentrum Julianakerk start op maandag 12 april een nieuw project genaamd Juliana Plaza. Kansrijke jongeren onder de 21 jaar en woonachtig in Den Haag die graag in de horeca willen werken kunnen zich aanmelden voor de gratis aangeboden horecaopleiding inclusief diploma en baangarantie.
Deze e-learning is specifiek op de hotellerie gericht en is onderdeel van het foodservice ontbijtconcept van Arla Foods. Op deze inventieve manier wil Arla Foods van waarde zijn voor hotels en partners waar zij mee samenwerkt. Voor SVH betekent deze introductie een verdere invulling van opleidingen voor nieuwe rollen die de afgelopen jaren zijn ontstaan in de horeca. De ontbijtkok is een relatief nieuwe functie waar nog geen opleidingspakket voor was ontwikkeld.
Vanaf nu kunnen bestaande en nieuwe klanten van Brisker gratis gebruik maken van Briskers online opleidingsplatform Academy for Flex. Daarmee krijgen honderden ondernemers, flexkrachten en medewerkers in de horeca toegang tot Horecatalent, het gevarieerde e-learningaanbod van SVH. Horecaondernemers waar Brisker mee samenwerkt investeren zo kosteloos in de vakkennis, vaardigheden en persoonlijke groei van hun flexkrachten en medewerkers.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.