Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 10 juli is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 11 juli staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
The Working as a Waiter/Waitress theory book is part of the SVH Waiter/Waitress learning resources series. It serves as reference material for Waiter/Waitress(NLQF2) and Autonomous Waiter/Waitress (NLQF3), and provides a clear overview of the theory.
Be at your guests’ service, pamper them and treat them like a king. This book helps you to turn hospitality into a career: from polishing glassware and serving dishes to advising your guests on the menu and performing tableside
presentations.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.