Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Terrasmedewerker

Met deze splinternieuwe, en gratis, e-learning over het terras ga je als medewerker aan de slag om alles te leren over het realiseren van een gastvrij én winstgevend terras. Door het huidige beleid en alle regels van de overheid, speelt het terras een nog belangrijkere rol dan voorheen. Heb jij, of werk jij op een Gouden Terras? Speel dan ook het interactieve spel en maak kans op een avond uit bij Herman den Blijker!

Met deze e-learning leer je niet alleen de basisvaardigheden, het gaat ook om snel nieuwe terras-inzichten verkrijgen over bijvoorbeeld upselling, communicatie, routing, logistiek en uitstraling. Het terras is het visitekaartje van een horecazaak en in deze nieuwe e-learning is jouw terras het speelveld. Met allerlei video’s, een podcast en magazines inspireren we medewerkers en ondernemers het beste uit hun terras te halen en samen dat gouden terras te realiseren voor de gast. Door het grote personeelstekort en de snelle versoepelingen is het noodzakelijk dat ook nieuwe medewerkers zich snel goed staande kunnen houden op het terras.

Speel het Grote Gouden Terrasspel
Om de e-learning nog interactiever te maken heeft SVH een competitief element toegevoegd: Het Grote Gouden Terrasspel. Supergaaf om met je team te spelen komende tijd en zo nieuwe dingen te leren die medewerkers direct kunnen toepassen op de werkvloer. Iedere horecazaak met een terras, klein of groot, kan meespelen en punten verdienen door opdrachten uit te voeren en het eindresultaat op Instagram te posten onder de hashtag #goudenterras. Een jury onder voorzitterschap van Herman den Blijker gaat alle inzendingen van de deelnemende terrassen volgen op social media en vakkundig beoordelen op gastvrijheid en creativiteit. Het spel kan gespeeld worden tussen 1 juni en 1 september 2021. De winnaar wordt in september tijdens Gastvrij Rotterdam door Herman den Blijker bekendgemaakt en wint een culinaire avond uit bij zijn restaurant Goud in Rotterdam.

Direct gratis aan de slag
De e-learning SVH Terrasmedewerker is gratis te bestellen in de webshop van SVH. Zodra de licentie is geactiveerd in de persoonlijk online leeromgeving SVH Horecatalent, vinden deelnemers daar het spel en alle opdrachten om direct mee van start te gaan. De e-learning is beschikbaar voor pc, laptop, tablet en smartphone en heeft een geldigheidsduur van 1 maand na activatie. Activeer de licentie die je ontvangt om de e-learning te kunnen gebruiken binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 0,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN SVHTerras

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.