Keuken

Van keukenassistent tot SVH Meesterkok, zo word je een ster in de keuken! 

Bon chef!

Werken in de keuken

In de keuken draait het om de voorbereiding en bereiding van gerechten. Of het nu gaat om een toprestaurant, brasserie of ziekenhuis. 

Je komt in deze keukens verschillende niveaus tegen, van keukenassistent tot en met leidinggevende kok en zelfs Meesterkok. SVH biedt leermiddelen en examens voor al deze niveaus. Zo kun jij een SVH Diploma halen dat bij je past. Met dat SVH Diploma op zak heb je veel kansen op de arbeidsmarkt.  


 

Wat doet SVH nog meer?

  • Met onze leermiddelen en examens vergroten we de vakbekwaamheid in de branche.
  • In ons online leerplatform SVH Horecatalent leer je alles over de hospitality.
  • We dragen eraan bij dat horecaonderwijs en bedrijfsleven goed op elkaar aansluiten.
  • SVH is betrokken bij veel activiteiten voor koks, zoals de internationale wedstrijd Bocuse d’Or en Talent van de Toekomst.
Lees meer →

Diplomapiramide SVH Meesterkok

SVH werkt met diplomapiramides. Zoals de diplomapiramide SVH Meesterkok. 

De piramide begint bij de functie keukenassistent en klimt via kok, zelfstandig werkend kok en leidinggevende keuken op naar SVH Gezel Meesterkok. Als hoogste graad van vakbekwaamheid vind je bovenaan de piramide de SVH Meesterkok. Deze piramide laat zo zien uit welke niveaus en functies het vakgebied Keuken is opgebouwd.  

 

Lees meer →

Niveaus

Wil je weten welke kennis en vaardigheden je nodig hebt voor een bepaald niveau? Bekijk hieronder alle functies binnen het vakgebied keuken!