Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Starterspakket SVH Kok (Theorieboeken incl. jaarlicentie met gedigitaliseerde praktijkwerkboeken)

Dit combinatiepakket SVH Kok bestaat uit theorieboeken en een licentie voor de online omgeving SVH Horecatalent voor Kok niveau 2, waarin digitale theoriewerkboeken en digitale praktijkwerkboeken staan. Ieder leermiddel uit de leermiddelenmix heeft een eigen functie die het leerproces ondersteunt. 

Theorieboeken
De theorieboeken dienen als naslagwerk en geven een helder overzicht van de vaktechnieken. Ze leggen de theorie achter de technieken uit en bereiden je voor op de (praktijk)lessen. De theorieboeken bevatten veel visuele content, zoals foto’s, illustraties en overzichten.

Online omgeving
De online omgeving SVH Horecatalent is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. Zo kun je ook op ‘verloren momenten’ met je opleiding aan de slag. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, krijgt extra beroepscontext en kunt oefenen met de stof. De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Digitale praktijkwerkboeken
De praktijkwerkboeken zijn online te vinden in SVH Horecatalent en zijn doe-boeken. Ze bevatten opdrachten die in de praktijk moeten worden uitgevoerd en opdrachten die gericht zijn op de verwerking van de theorie. De opdrachten hebben een sterk zelfsturend karakter en zijn uitvoerbaar op school, in het leerbedrijf of thuis. Er zijn zowel individuele als samenwerkingsopdrachten. De praktijkwerkboeken bevatten beknopte theorie om duiding te geven bij opdrachten.

Digitale theoriewerkboeken
De theoriewerkboeken zijn online te vinden in SVH Horecatalent. Hierin staan theoretische vragen die m.b.v. het theorieboek gemaakt kunnen worden. 


Dit pakket bestaat uit de boeken:

  • Werken als kok (theorieboek) 
  • Werken als kok (digitaal werkboek in online omgeving)
  • Warenkennis 1  (theorieboek)
  • Warenkennis 2 (theorieboek)
  • Bereidingstechnieken 1 (theorieboek)
  • Warenkennis & bereidingen 1 en 2 (digitale werkboeken in online omgeving)
  • 12 maanden toegang tot online omgeving SVH Horecatalent.nl

 

 

Lees meer Sluiten
€ 256,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114323
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).

Het geheime ingrediënt dat ben jij.