Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als leidinggevende in de keuken ben jij eindverantwoordelijk. Je bent ingesteld op het bereiken van commerciële effectiviteit. Je richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Ook stem je de producten en diensten af op relevante ontwikkelingen in de markt en koop je producten en diensten op verantwoorde wijze in. Bovendien ben je als leidinggevende bediening ingesteld op interpersoonlijke effectiviteit. Dat betekent dat je open staat voor gevoelens, houding en motivatie van anderen en dit laat je tot uiting komen. Je beschikt over coachings- en aansturingsvaardigheden en je kan luisteren om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te kunnen begeleiden. Kortom: dienstverlening staat centraal.
Met het diploma leidinggevende keuken kun je aan de slag als leidinggevende chefkok in de keuken. Je geeft leiding aan het keukenpersoneel. Je hebt veel verantwoordelijkheid en denkt continu over hoe werkzaamheden beter kunnen. Je denkt mee met het management over verbeteringen m.b.t. het menu, de producten, het inkoop- en voorraadbeheer. Je kunt door scholing en ervaring jezelf ontwikkelen tot Manager/ondernemer van een horecabedrijf.
Op dit moment biedt SVH nog geen examen aan voor dit niveau. We onderzoeken op het moment de vraag in de markt om ook voor dit niveau een examen aan te bieden. De leermiddelen voor deze functie zijn wel beschikbaar!
Ben je op zoek naar een opleiding tot leidinggevende keuken? Ga dan naar horeca.nl
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.