Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Bezwaarformulier examenresultaat

Ben je afgewezen voor een examen en wil je bezwaar aantekenen tegen het resultaat van jouw examen? 

Als je het niet eens bent met het resultaat van jouw examen, dan kun je uitsluitend in het Nederlands bezwaar aantekenen tegen het examenresultaat door het invullen van onderstaand formulier. Wij kunnen alleen volledig ingevulde bezwaarformulieren in behandeling nemen. 

Let op: het bezwaar wordt alleen in behandeling genomen als SVH het bedrag van €135,00 voor het verlopen van de uiterste termijn voor het indienen van bezwaar heeft ontvangen. Maak het bedrag over op rekening NL02 ABNA 0462784614, t.n.v. SVH in Zoetermeer, onder vermelding van Bezwaarschrift, de naam van de kandidaat en het examen waarop het bezwaar betrekking heeft.

  • Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk op basis van welke inhoudelijke argumenten je meent dat het  resultaat van jouw examen onjuist is vastgesteld.
  • Na het volledig invullen van het bezwaarformulier kun je deze versturen naar de Examencommissie (EC) door op de knop ‘Verstuur’ te klikken.
  • Je bezwaar wordt alleen in behandeling genomen als je dit formulier binnen zes weken na bekendmaking van je examenresultaat hebt ingediend. Hierbij geldt de datum op je resultaatbrief als de datum waarop je examenresultaat bekend is gemaakt.
  • Uiterlijk binnen acht weken na ontvangst van je bezwaar zal de Examencommissie schriftelijk antwoorden op je bezwaarschrift.
Voorletter(s)*
Achternaam*
Geboortedatum*
Postcode*
Huisnummer*
Huisnummer toevoeging
Straatnaam*
Plaats*
E-mailadres*
Om welk SVH examen gaat het?*
Om welk examenonderdeel gaat het?*
Mijn bezwaar is:*

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.