Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Mondeling examen Leermeester Theorie

Doe je het examen liever mondeling of heb je moeite met (begrijpend) lezen? Dan kun je in Zoetermeer een mondeling examen in het Nederlands doen.

Mondeling examen doen

Mondelinge examens worden door SVH zelf afgenomen. Bij een mondeling examen worden de examenvragen en antwoorden aan je voorgelezen. Je ontvangt zelf ook een examenboekje zodat je kunt meelezen met de examenvragen en bijbehorende antwoordalternatieven. Begrippen uit de eindtermen en/of lesstof worden tijdens het examen niet toegelicht of uitgelegd.

Aanmelden

Je kunt je tot tien werkdagen voor het examen aanmelden. Er is een beperkt aantal examenplaatsen beschikbaar. Als het maximum aantal examenkandidaten is bereikt, kun je je inschrijven voor het examen van de volgende maand. Je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat. Ongeveer een week voor het examen ontvang je een e-mail, waarin staat op welk tijdstip je examen plaatsvindt.

Let op: je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat.

Lees meer Sluiten
Aantal vragen 30 meerkeuzevragen
Tijdsduur in minuten Max. 90 minuten. Inclusief legitimatie en instructie.
Geslaagd bij Minimaal 22 vragen goed
Geldigheidsduur 24 maanden
Naam certificaat SVH Certificaat Leermeester Theorie
€ 250,00
Taal Nederlands
Examenlocatie SVH
Kies een datum
Kies een tijdstip
In winkelwagen

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.