Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Let op: aanstaande maandag, 28 oktober, om 18:00 uur t/m dinsdagmiddag 29 oktober is deze website i.v.m. onderhoudswerkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Sluit

Bezoek SVH op BBB Maastricht

2 okt. 2024

Van maandag 7 tot en met woensdag 9 oktober vindt de horecavakbeurs BBB Maastricht plaats. Uiteraard is SVH ook aanwezig. Bezoek ons in de (non) Food hal, standnummer F650, en ontdek onze nieuwste leermiddelen en examens of kom sparren over het nieuwe mbo-kwalificatiedossier!

Registreer je hier voor gratis toegang!

Kwalificatiedossier
Het nieuwe kwalificatiedossier voor het mbo is volop in ontwikkeling om opleidingen flexibel en toekomstbestendig te maken. Docenten zijn van harte welkom om bij ons op de stand in gesprek te gaan over de invulling hiervan. Ontdek hoe SVH zich voorbereidt op deze nieuwe ontwikkelingen en draag je eigen ideeën aan voor de doorontwikkeling van onze examens en leermiddelen.

Ondernemen in de horeca
Ons nieuwste theorieboek 'Marketing en sales' is bijna klaar. Speciaal voor beginnende en ervaren horecaondernemers, biedt het praktische inzichten zoals het opstellen van een marketingplan, ondersteund met goed onderbouwde verhalen uit de praktijk. Je wil dat de concepten die je samen bedenkt aanslaan, gasten enthousiast zijn, positieve reviews achterlaten, en van je zaak genieten. Ondernemers die hierin slagen, doen dit vaak met een goed doordacht plan. Haal alvast een gratis proefexemplaar van het eerste hoofdstuk en lees het inspirerende verhaal van R Port Beach Club!

Ook op onze stand: Kaasfort Amsterdam
Kaasfort Amsterdam is een unieke locatie waar Nederlandse kazen worden gerijpt tot ware melkmeesterwerken. Tijdens BBB Maastricht kun je bij onze stand proeverijen bijwonen, waarbij je meer leert over de verschillende soorten kazen en hun smaakprofielen. Deze tastings zijn een perfecte aanvulling op de nieuwste SVH e-learning 'Kaas', waarmee horecaprofessionals hun kennis over kaas kunnen verdiepen en verbeteren.

Trends in de horeca
En verder. Duurzaamheid, plantaardig koken, 0.0% dranken: trends in de horeca waar niemand meer omheen kan. Kom langs op onze stand en bekijk de nieuwste e-learnings in SVH Horecatalent.

Beste Leerbedrijf Horeca
Nog tot 27 oktober kun je jouw leerbedrijf nomineren voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. Onze collega's op de stand vertellen je graag meer over hoe je jouw favoriete leerbedrijf in het zonnetje kunt zetten.

Kortom: Bezoek SVH in Hal (non) Food, stand F650. Heel graag tot dan!

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.