Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Bezoek SVH op Gastvrij Rotterdam

18 sept. 2024

Van maandag 23 tot en met woensdag 25 september vindt de 11e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Als trotse partner van deze beurs is SVH ook aanwezig. Bezoek ons in Hal 5, stand 5.012 en ontdek onze nieuwste leermiddelen en examens. Daarnaast praten we je graag bij over de ontwikkelingen rondom het nieuwe kwalificatiedossier.

Kwalificatiedossier
De nieuwe kwalificatiedossiers voor het mbo zijn volop in ontwikkeling, om opleidingen zowel flexibel als toekomstbestendig te maken. Voor scholen is er ruimte om nieuwe of verbeterde opleidingen te ontwikkelen, passend bij hun visie op onderwijs en examinering. Natuurlijk is SVH ook aan de slag om nieuwe leermiddelen en examens te ontwikkelen voor de nieuwe kd’s. Heb je vanuit jouw school specifieke wensen of vragen over de nieuwe kd’s? Kom langs op onze stand om te sparren met onze directeur Ricardo Eshuis of één van de andere collega’s. Maak hier een afspraak met Ricardo.

Ondernemen in de horeca
Onze nieuwste theorieboek Marketing en sales is bijna klaar. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor zowel beginnende als ervaren managers en ondernemers in de horeca. Het biedt praktische inzichten voor ondernemers zoals het opstellen van een marketingplan en het analyseren van de markt. Deze inzichten worden ondersteund met stoere en inspirerende verhalen uit de praktijk. Haal alvast een gratis proefexemplaar van het eerste hoofdstuk en lees het mooie verhaal van R Port Beach club.

Trends in de branche
Duurzaamheid, plantaardig koken, 0.0% dranken: trends in de horeca waar niemand meer omheen kan. Op Gastvrij vieren wij dat de eerste groep studenten geslaagd is voor opleiding SVH Duurzame Horeca, een prachtige mijlpaal. Verder kun je onze e-learnings in SVH Horecatalent bekijken, waaronder onze nieuwste e-learning: Kaas.

Kaasfort Amsterdam
De e-learning Kaas is tot stand gekomen in samenwerking met Kaasfort. Schuif aan bij één van de proeverijen om te genieten van de ware melkmeesterwerken en de theorie uit de e-learning meteen te koppelen aan de praktijk.

CuliQuiz
Dit jaar staat ook CuliQuiz weer op de stand van SVH. CuliQuiz is dé kennisquiz voor alle horecastudenten van Nederland. Kom langs en ontdek hun nieuwste app voor een nog leukere interactieve horecakennisbattle!

Beste Leerbedrijf Horeca
Daarnaast is de inschrijving geopend en kun je jouw leerbedrijf direct nomineren voor de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. Onze collega’s vertellen je graag alles over hoe je jouw favoriete leerbedrijf in het zonnetje zet. Ook kun je jezelf aanmelden als leerbedrijf.

SVH is ook trotse partner van

  • De officiële opening Week van de horeca - maandag 23 september, met verslag van de exclusieve SVH Meestertour
  • Nederlandse finale van Bocuse d’Or - maandag 23 september, Euro-Toques / Bocuse d’Or Wedstrijd Arena in Hal 5 (5.010 – tegenover de stand van SVH).

Kortom: Bezoek SVH in Hal 5 stand 5.012. Heel graag tot dan!

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.