Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

11 jul. 2019

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het MBO, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH DocentEvent 2019 woensdag 25 september tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op met toonaangevende gastsprekers en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops.

Op het menu: foodtrends, gastronomie, onderwijsvernieuwingen, basistechnieken en meer! Je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én wisselt ervaringen en ideeën uit met andere docenten. En werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Dan staat ons Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden.

Kortom: een dag die je als docent niet wilt missen! Bovendien krijg je na afloop van het event een gratis toegangskaart voor de beurs en de gezellige borrel in de netwerklounge. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-docenten mee!

- Koop hier binnenkort je ticket -

SVH DocentEvent 2019

  • Datum: woensdag 25 september 2019
  • Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Rotterdam Ahoy
  • Kosten: 70 euro per persoon
  • Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam inclusief borrel in de netwerklounge van Rotterdam Ahoy.

Programma

10:00 - 10:15 uur    
Ontvangst

10.15 - 11.00 uur
Opening door Dirk Megens, begin dit jaar verkozen tot Leraar van het Jaar in het MBO 

11:00 - 13:00 uur    
Interactieve workshops met toonaangevende 
professionals uit het vak waaronder chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen, Omroep MAX en Fox Sports)

13:00 - 14:00 uur   
Lunch en netwerken

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek inclusief bezoek aan de stand van SVH

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge

Aanmelden
Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de webshop van SVH. Heb je een vraag? We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

- Koop hier binnenkort je ticket -

MBO en particulier onderwijs
Zowel mbo-scholen als particuliere opleidingen werken met leermiddelen van SVH. Benieuwd hoe zij dat doen? Ze vertellen het in het SVH Magazine.

Deel dit artikel via

Lees verder

26 jun. 2019
Auteur Ellen van Kooten aan het woord over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca

Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.

1 jul. 2019
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt

Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst genomen. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in restaurant Ciel Bleu** in het Okura hotel te Amsterdam.

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.