Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Leermeesterdag dinsdag 4 februari bij Noorderpoort

20 jan. 2020

Ben jij een leermeester voor de horeca in Noord-Nederland? Of werk jij met studenten op de werkvloer? Dan nodigt SVH je samen met Noorderpoort en FNV Horeca van harte uit voor de Leermeesterdag in Groningen! Een inspiratiedag voor alle leermeesters uit de regio. Helemaal kosteloos.

Inspiratie en ontwikkeling
Dinsdag 4 februari ontvangen wij je graag van 10.00 tot 15.30 uur bij het Noorderpoort Euroborg. Op deze inspiratiedag kun je deelnemen aan verschillende workshops op het gebied van vakverdieping, generatie Z (verzorgd door SVH erkende opleider Picabia Opleidingen), nieuwe trends en studentbegeleiding. Daarnaast is er een informatiemarkt met belangrijke spelers uit de horeca- en onderwijsbranche. Hier kun je vrijblijvend informatie ophalen die je verder brengt in jouw vakgebied. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om lekker te eten, drinken, netwerken en socializen met vakgenoten.

Bekijk het complete programma & meld je snel aan!

Deel dit artikel via

Lees verder

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?

4 sept. 2019
Leermeesterdag tijdens Gastvrij Rotterdam zet eerste stap richting ‘Leermeester Plus’ opleiding

De rol van leermeesters in de horeca omvat steeds meer, aangezien vak, leerlingen en maatschappij continu veranderen. Daarom organiseert SVH samen met FNV Horeca dinsdag 24 september voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Tijdesn deze dag zetten we een eerste stap voor de zogenaamde ‘Leermeester Plus’ opleiding. 

Het geheime ingrediënt dat ben jij.