Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nog beter getrainde horecamedewerkers door samenwerking SVH en Apprendo

15 jul. 2021

Apprendo Horeca en SVH slaan de handen ineen om horecaondernemers te helpen bij het snel en goed onboarden en inwerken van nieuwe medewerkers. Bestaande en nieuwe klanten van Apprendo en SVH kunnen gebruik maken van de Apprendo app én de complete trainingsbibliotheek van SVH. Daarmee krijgen honderden horecabedrijven, van hotels tot cafés, toegang tot het gevarieerde e-learningaanbod van SVH om hun medewerkers te trainen en verder te ontwikkelen in hun functie of rol.

Snel inwerken en direct de werkvloer op
Ricardo Eshuis, directeur SVH: “De horeca staat te springen om nieuwe collega’s. Werkgevers hebben een grote behoefte aan nieuwe medewerkers die getraind en opgeleid zijn. De samenwerking tussen Apprendo en SVH voorziet daarin. Een handige connectie tussen de app van Apprendo en de online leeromgeving Horecatalent van SVH zorgt ervoor dat horecaondernemers snel en eenvoudig medewerkers kunnen trainen, motiveren, inspireren en opleiden. De trainingsbibliotheek van SVH bevat honderden online lessen over alles wat met horeca en hospitality te maken heeft, met korte trainingen en cursussen waarmee medewerkers aan hun basisvaardigheden en vakbekwaamheid werken. Denk aan het volgen van een cursus gastheer-/gastvrouwschap. Horecamedewerkers kunnen zich daarnaast verder specialiseren met trainingen over thee, cocktails of hygiëne en veiligheid. De online lessen bestaan uit interactieve instructievideo’s en tests die stap voor stap doorlopen kunnen worden. Gecombineerd met je eigen digitale werklijsten, protocollen en handboek in Apprendo til je je medewerkers nog sneller en eenvoudiger naar een hoger niveau. En je hoeft er zelf bijna niets meer voor te doen.”

Haal het beste uit je medewerkers
Marnix Grift, bedenker en oprichter van Apprendo: “Als ondernemer ben je 24/7 in touw. Een horecaondernemer al helemaal. Met de app van Apprendo train, monitor, motiveer en informeer je eenvoudig al je (nieuwe) medewerkers. Tegelijkertijd bespaar je bergen van tijd, geld én verbeter je ook nog eens de horecabeleving van je gasten. Door de integratie van het trainingsaanbod van SVH in Apprendo bieden we samen nu een compleet en gevarieerd trainingspakket aan, waarmee we horecaprofessionals nog beter en sneller up and running de werkvloer op helpen. Het is echt een alles-in-één oplossing voor horecaondernemers, alles zit erin. Van onboarden en inwerken tot aan het professionaliseren en specialiseren van medewerkers.” Grift besluit: “De horeca is echt een fantastisch vak, door de samenwerking met SVH ontstaat een prachtige synergie die de horeca in Nederland alleen maar nóg mooier en beter kan maken. En hoe vet is het, dat je als twee verschillende bedrijven dezelfde visie deelt.”

Meer over Apprendo
Apprendo bestaat uit een uitgekiende combinatie van drie producten: een mobiele app voor je medewerkers, de eindbaas-portal waarmee je zelf alles eenvoudig regelt en een centraal toegankelijke iPad voor op de werkvloer – met daarin alle checklists, HACCP-lijsten, je eigen kennisbank, video tutorials en instructies. Apprendo maakt het werk van een horecaondernemer (nog) leuker, makkelijker en efficiënter. En dat doen ze graag anders. Out of the box. Door naar horecaondernemers te luisteren. Altijd te kijken waar het beter, toffer en slimmer kan. En alle wensen en uitdagingen te tackelen in één complete horecaoplossing voor een vaste, lage prijs. De app van Apprendo staat voor een maximale gastbeleving door beter opgeleide medewerkers en meer grip, controle en efficiency. Met Apprendo realiseer je bovendien eenvoudig minder kosten, meer uniformiteit en meer omzet. Voor de horeca, van de horeca. Nu samen met SVH. www.apprendo.nl

Deel dit artikel via

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.