Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Oneteam gaat in zee met SVH om e-learning aan te bieden aan horecamedewerkers

17 jul. 2024

Met deze nieuwe samenwerking kunnen bedrijven in de horeca vanaf nu kant-en-klare e-learningmodules aanbieden aan hun non-deskmedewerkers.

Oneteam, de toonaangevende medewerkersapp voor non-deskteams, kondigt een samenwerking aan met SVH, een gereputeerde aanbieder van e-learningcursussen voor de horeca. Met deze samenwerking kunnen Oneteam-gebruikers hun horecamedewerkers verder laten ontwikkelen met e-learningcursussen van SVH en dat in enkele klikken.


Tekenmoment samenwerking Oneteam en SVH

'Oneteam streeft er steeds naar om de medewerkerservaring van non-deskpersoneel te verbeteren. Met deze samenwerking geven we die medewerkers toegang tot educatiemateriaal van de hoogste kwaliteit, aangepast aan hun behoeften - een krachtige tool in hun carrièreontwikkeling', aldus Ruben Wieman, medeoprichter en CEO van Oneteam.

Met deze integratie kan je:

  • Tijd besparen dankzij kant-en-klare e-learning. Bied e-learning van hoge kwaliteit aan zonder dat je er tijd aan moet besteden. Met deze samenwerking heb je toegang tot tien volledige online cursussen van SVH, rechtstreeks in je Oneteam-app.
  • Aangepaste training aanbieden aan je personeel. SVH heeft een uitgebreide catalogus aan e-learningcontent, specifiek ontwikkeld voor de horeca. Als Oneteam-klant kan je maximaal tien van die cursussen uitkiezen, zodat je de training kunt aanbieden die jouw team het hardst nodig heeft.

Deze integratie is beschikbaar als add-on voor bestaande Oneteam-klanten en kan aan alle Basic en Professionele abonnementen worden toegevoegd door nieuwe klanten.

'Er is veel vraag naar nieuwe medewerkers en dan vooral flexibele en goed opgeleide medewerkers. Oneteam speelt hierop in door te investeren in e-learning. De handige link tussen Oneteam en Horecatalent, het e-learningplatform van SVH, is de ideale manier om medewerkers snel en eenvoudig dingen te leren met een persoonlijk ontwikkelingsplan', aldus Ricardo Eshuis, directeur van SVH.

Meer informatie

  • Lees meer over hoe Oneteam je kan helpen met het verbinden, opleiden en betrekken van je non-deskmedewerkers
  • Ontdek waarom hun klanten voor Oneteam kozen en welk verschil het heeft gemaakt voor hun medewerkers
  • Bekijk de nieuwste productupdates die van Oneteam de meest innovatieve app voor medewerkersbetrokkenheid maken

‍Over Oneteam
Oneteam is een mobiele app die bedrijven helpt met het bereiken, opleiden en betrekken van hun non-deskmedewerkers. De app maakt communicatie met je medewerkers eenvoudig en biedt tegelijk alle essentiële functies voor onboarding, e-learning, enquêtes, formulieren en checklists. Oneteam staat bekend om zijn naadloze integraties met bestaande HR- en WFM-systemen en biedt zo een bijzonder gebruiksvriendelijke, geïntegreerde oplossing waarmee non-deskmedewerkers tevreden en betrokken blijven.

Deel dit artikel via

Lees verder

15 jul. 2024
Hotel Des Indes start eigen bedrijfsacademy met SVH

Hotel Des Indes start een eigen bedrijfsacademy met SVH e-learning. Onze directeur Ricardo Eshuis ging bij ze langs om het bijbehorende muurschildje te overhandigen en ze te feliciteren.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.