Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

SVH en Curaçao Hospitality & Tourism Association bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

30 mrt. 2020

De afgelopen weken heeft het coronavirus ons leven heel erg beïnvloed. Om de gezondheid van ons allemaal te beschermen, zijn drastische maatregelen genomen. Een grote klap voor de horeca, het sluiten van cafés en restaurants en het stopzetten van alle vluchten die toeristen naar Curaçao brengen. Met het sluiten van de horeca dragen horecaondernemers en hun medewerkers hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. De impact van deze maatregel is groot; van de medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. SVH en CHATA denken nu ook graag mee met de ondernemers; medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden.

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) nemen in deze moeilijke tijd hun verantwoordelijkheid voor de mooiste branche die er is. Alle medewerkers die thuis zitten kunnen nu gratis aan de slag met het grootste e-learning platform voor de horeca. Gedurende een maand worden de licenties voor keuken, bediening en fastservice volledig opengesteld. Ontwikkeling van talent en vakbekwaamheid is van belang om straks weer een goede start te maken zodra het sociale leven weer op gang komt.

“SVH en CHATA staan achter de Curaçaose horeca en juist in deze tijd is dat van belang”, aldus Ricardo Eshuis, directeur SVH. “Normaliter is deze content beschikbaar voor leden van CHATA en de bedrijven die opleidingen via ons laten lopen, maar gezien deze uitzonderlijke situatie, stellen CHATA en SVH deze licenties voor de hele branche beschikbaar", aldus Miles Mercera, President & CEO CHATA. 

“De horeca heeft NU steun nodig. Zeker met de klappen die opgevangen moeten worden en personeel dat nu niet inzetbaar is willen we deze handreiking doen. Voor de functies in de keuken, bediening en fastservice zijn er e-learning beschikbaar. In Nederland loopt dit initiatief nu 7 dagen en er wordt massaal gebruik van gemaakt. Met de #StayHomeHospitalityAcademy kunnen medewerkers nu hun tijd goed invullen door gratis te werken aan hun horecaskills”, aldus Eshuis.

Via www.StayHomeHospitalityAcademyCuracao.nl kunnen de licenties worden besteld waarna de medewerkers direct aan de slag kunnen binnen het e-learning platform. Miles Mercera: “Er is speciaal voor CHATA een e-learningacademy ingericht waarin horecamedewerkers gratis aan de slag kunnen. De licenties zijn twee maanden geldig. Zo hopen we onze leden, maar eigenlijk alle ondernemers op Curaçao, in deze moeilijke tijd te ondersteunen."


For more information, registration and license request (valid for two months), visit 
www.chata.org/academy and follow the instructions.

Deel dit artikel via

Lees verder

23 mrt. 2020
Horecamedewerkers massaal aan #stayhomehospitalityacademy in deze moeilijke tijd

Dinsdag 17 maart lanceerde SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de Stay Home Hospitality Academy. En met succes: in nog geen week tijd zijn er al ruim 5.000 gratis licenties besteld en reageren werknemers én werkgevers erg enthousiast op dit initiatief.

19 mrt. 2020
SVH faciliteert afstandsleren voor (mbo) scholen in de horeca

SVH biedt extra diensten aan om ALLE horecaopleidingen te helpen het leren weer z.s.m. op gang te brengen. Het maakt voor ons niet uit of je klant bent of niet: iedereen in het horecaonderwijs wordt geraakt door de coronacrisis, dus we gaan dit met elkaar oplossen. 

Het geheime ingrediënt dat ben jij.