Ondernemen
Van manager/ondernemer in de horeca tot SVH Meesterhorecaondernemer, zo houd jij de touwtjes in handen!
In goede banen leiden
Werken als horecaondernemer/-manager
In de horeca weet je als ondernemer of manager alles af van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een hotel, restaurant of café.
De ideale ondernemer in de horeca weet alles af van bedrijfsvoering. Denk aan personeelsbeleid, financiën en marketing. Het draait daarbij niet alleen om kennis, maar ook om inzicht. Je komt in de horeca verschillende niveaus tegen, van manager/ondernemer horeca tot SVH Meesterhorecaondernemer. SVH biedt leermiddelen en examens voor alle onderdelen van de bedrijfsvoering, zoals marketing en sales, financieel management en personeel en organisatie. Zo kun jij een SVH Diploma halen dat bij je past. Met dat SVH Diploma op zak heb je veel kansen op de arbeidsmarkt.
Wat doet SVH nog meer?
- We dragen er ook aan bij dat horecaonderwijs en bedrijfsleven goed op elkaar aansluiten.
- In ons online leerplatform SVH Horecatalent leer je alles over de hospitality.
- SVH biedt verder bedrijfsacademies die horecaondernemers ondersteunen bij het opleiden van hun personeel.
Diplomapiramide SVH Meesterhorecaondernemer
SVH werkt met diplomapiramides. Zoals de diplomapiramide SVH Meesterhorecaondernemer.
Deze piramide stapelt de onderdelen financieel management, personeel & organisatie, marketing & sales en ondernemersplan op tot het niveau van manager/ondernemer horeca en klimt dan op naar SVH gezel meesterhorecaondernemer. Als hoogste graad van vakbekwaamheid vind je bovenaan de piramide de SVH Meesterhorecaondernemer.
Niveaus
Wil je weten welke kennis en vaardigheden je nodig hebt om te groeien in het horecaondernemerschap? Klik dan hieronder op de onderdelen voor meer informatie.