Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

SVH Diploma kwijt of aanvragen

SVH Diploma kwijt?
Ben je je SVH Verklaring, je SVH Diploma Sociale Hygiëne of een ander diploma kwijt? Dan kun je hier een SVH Bewijs van Afgifte bestellen.

SVH Diploma of Certificaat niet ontvangen?
Heb je je SVH Certificaat of Diploma niet ontvangen maar ben je wel geslaagd voor het examen? Laat dit dan binnen zes weken na de uitgifte van het SVH Certificaat of Diploma aan ons weten. Je ontvangt dan kosteloos een nieuw SVH Certificaat of Diploma per aangetekende post. Na die zes weken dien je een SVH Bewijs van Afgifte aan te vragen en te betalen.

SVH Diploma aanvragen?
Wil je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen omdat je in het Register Sociale Hygiëne staat of omdat je een ander diploma hebt behaald dat recht geeft op het SVH Diploma Sociale Hygiëne?

Lees meer Sluiten
Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Ben je je Verklaring, Diploma of Certificaat kwijt? Heel vervelend, maar gelukkig is het vaak mogelijk om een SVH Bewijs van Afgifte te bestellen.

Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne kun je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne krijgt jouw bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne een nog officiëler karakter.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving Register voor MBO

Deze aanvraag is bestemd voor studenten die in het bezit zijn van een door SVH-erkend mbo-diploma. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister

Deze aanvraag is bestemd om diploma's die behaald zijn vóór 1 augustus 2015 te kunnen tonen in het digitale SVH Diplomaregister. 

Diplomawaardering SVH Diploma

Wil je weten wat de waarde is van je behaalde SVH Diploma? Dan kun je een diplomawaardering aanvragen. De diplomawaardering kun je gebruiken om werkgevers inzicht te geven op welke niveau je opgeleid bent. De niveau-aanduiding betekent niet dat je diploma op (v)mbo-niveau wordt ingeschaald, het kan ook een branche diploma zijn (geweest) dat los staat van (v)mbo niveaus.

 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.