Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

SVH Diploma kwijt of aanvragen

SVH Diploma kwijt?
Ben je je SVH Verklaring, je SVH Diploma Sociale Hygiëne of een ander diploma kwijt? Dan kun je hier een SVH Bewijs van Afgifte bestellen.

SVH Diploma of Certificaat niet ontvangen?
Heb je je SVH Certificaat of Diploma niet ontvangen maar ben je wel geslaagd voor het examen? Laat dit dan binnen zes weken na de uitgifte van het SVH Certificaat of Diploma aan ons weten. Je ontvangt dan kosteloos een nieuw SVH Certificaat of Diploma per aangetekende post. Na die zes weken dien je een SVH Bewijs van Afgifte aan te vragen en te betalen.

SVH Diploma aanvragen?
Wil je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen omdat je in het Register Sociale Hygiëne staat of omdat je een ander diploma hebt behaald dat recht geeft op het SVH Diploma Sociale Hygiëne?

Lees meer Sluiten
Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Ben je je Verklaring, Diploma of Certificaat kwijt? Heel vervelend, maar gelukkig is het vaak mogelijk om een SVH Bewijs van Afgifte te bestellen. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne kun je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne krijgt jouw bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne een nog officiëler karakter. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Aanvraag Bewijs van deelname Branche- & KHN licenties

Heb je jouw branche- of KHN licentie in SVH Horecatalent afgerond en wil je extra bewijslast voor jouw werkgever? Vraag dan dit Bewijs van deelname aan.

Certificaat Hygiëne en veiligheid in Coronatijd

Heb je jouw licentie SVH Hygiëne en Veiligheid afgerond en wil je extra bewijslast voor jouw werkgever? Vraag dan dit Certificaat aan.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving Register voor MBO

Deze aanvraag is bestemd voor studenten die in het bezit zijn van een door SVH-erkend mbo-diploma. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving Register o.b.v. Borrelshop

Deze aanvraag is bestemd voor studenten die in het bezit zijn van een door SVH-erkend mbo-diploma in de retail. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne en de bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne en bijschrijving o.b.v DHW vergunning

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die als leidinggevende geregistreerd staan op een bestaande Drank- en Horecavergunning. Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister

Deze aanvraag is bestemd om diploma's die behaald zijn vóór 1 augustus 2015 te kunnen tonen in het digitale SVH Diplomaregister. 

Diplomawaardering SVH Diploma

Wil je weten wat de waarde is van je behaalde SVH Diploma? Dan kun je een diplomawaardering aanvragen. De diplomawaardering kun je gebruiken om werkgevers inzicht te geven op welke niveau je opgeleid bent. De niveau-aanduiding betekent niet dat je diploma op (v)mbo-niveau wordt ingeschaald, het kan ook een branche diploma zijn (geweest) dat los staat van (v)mbo niveaus.

Aanvraag beoordeling buitenlands diploma

Heb je een buitenlands diploma waarvan je denkt dat dit hetzelfde is als het SVH Diploma Sociale Hygiëne? Dan is het mogelijk om het SVH Diploma Sociale Hygiëne aan te vragen en hiermee bijgeschreven te worden in het Register Sociale Hygiëne. Het gaat er dan om dat jouw diploma qua kennis en inzicht in sociale hygiëne een niveau waarborgt dat ten minste gelijkwaardig is aan de eindtermen voor Sociale Hygiëne.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne o.b.v. een buitenlands diploma

Let op: Deze aanvraag kan alleen ingediend worden als jouw buitenlandse diploma al beoordeeld en goedgekeurd is door SVH en je bericht hebt ontvangen dat je hiermee recht hebt op het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Is jouw, in het buitenland behaalde diploma, nog niet beoordeeld, klik dan hier voor meer informatie.

Aanvraag diploma SVH Wijn 2

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Wijnkennis 2 op basis van het examen van Examenwerk. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma moet behaald zijn vanaf 2019. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Wijn 2 aanvragen.

Aanvraag diploma SVH Bier 1

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Bierkennis, op basis van het examen van Examenwerk. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma moet behaald zijn vanaf 2019. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Bier 1  aanvragen.

Aanvraag diploma SVH Leermeester

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Praktijkopleider. Het keuzedeel Praktijkopleider moet aantoonbaar afgesloten zijn met het examen Praktijkopleider van Examenwerk, en de student moet beide kerntaken met een voldoende hebben afgerond. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma moet behaald zijn vanaf 2021. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Leermeester aanvragen.

 

Het geheime ingrediënt dat ben jij.