Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Aanvraag diploma SVH Wijn 2

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Wijnkennis 2 op basis van het examen van Examenwerk. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Wijn 2 aanvragen.

Deze aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een SVH Diploma aanvragen voor jezelf. Als je recht hebt op een diploma, dan ontvang je dit bewijs uiterlijk vier weken nadat je het hebt besteld.

Kosten
Voor het aanvragen van een SVH Diploma brengen wij altijd de kosten van de aanvraag in rekening, ook als blijkt dat je achteraf geen recht hebt op het door jou aangevraagde SVH Diploma. Je kunt je bestelling van een SVH Diploma tot 14 dagen na bestelling kosteloos annuleren, tenzij je aanvraag voor een SVH Diploma reeds verwerkt is en daarmee de dienst verleend is. Na 14 dagen is je bestelling definitief en kun je geen aanspraak maken op restitutie van het door jou betaalde bedrag.

Voor de afhandeling van je aanvraag moet je diverse kopieën aanleveren:

  • een kopie van jouw geldige legitimatiebewijs*
  • een kopie van het door jou behaalde mbo-diploma
  • een kopie van bewijs van slagen voor het keuzedeel Wijnkennis 2. Het behaalde eindcijfer moet ten minste een 6 zijn. Op het bewijs staat ook het logo van Examenwerk. Dit bewijs is op te vragen bij het ROC waar je je diploma hebt behaald. Bekijk hier een voorbeeld van het bewijs van slagen document. 

De bestanden mogen maximaal 2MB groot zijn. 

* Lees hier hoe je een veilige kopie kunt maken van een legitimatiebewijs. Let op: Streep op de kopie van je legitimatiebewijs het burgerservicenummer door.

Lees meer Sluiten
€ 60,00
Kies een diploma*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Cijferlijst, eindtermen, competenties en/ of werkprocessen *
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.