Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Ticket SVH DocentEvent 2019

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX).

Op het menu: onderwijsvernieuwingen, ondernemen in de horeca, basistechnieken, pizzaiolo, thee en meer! Je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én wisselt ervaringen en ideeën uit met andere docenten. En werk je met examens, leermiddelen of andere producten van SVH? Dan staat ons onderwijskundige Q&A team klaar om je vragen te beantwoorden.

Kortom: een dag die je als docent niet wilt missen! Bovendien krijg je na afloop van het event een gratis toegangskaart voor de beurs en de gezellige borrel in de netwerklounge. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-docenten mee!

SVH Horeca DocentEvent 2019

  • Datum: woensdag 25 september 2019
  • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
  • Locatie: Rotterdam Ahoy
  • Kosten: 70 euro per persoon
  • Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecabeurs Gastvrij Rotterdam inclusief borrel in de netwerklounge van Rotterdam Ahoy.

Programma
10:00 - 10:15 uur    
Ontvangst

10.15 - 11.00 uur
Opening door Meneer Megens, docent op het ROC Nijmegen en begin dit jaar verkozen tot Leraar van het Jaar 2019. Hij vertelt over zijn manier van lesgeven, de verkiezing van Leraar van het Jaar en zijn verwachtingen voor de toekomst van het onderwijs. 

11:00 - 13:00 uur    
Interactieve workshops over ondernemen in de horeca, basistechnieken, pizzaiolo, thee en meer! Met toonaangevende professionals uit het vak waaronder chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX) en Ton Lenting (SVH Meester, ervaren ondernemer, trainer/coach voor horecaondernemers, schrijver en auteur van het boek Ondernemingsplan uit de PlanBoek-serie).

13:00 - 14:00 uur   
Lunch en netwerken

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge

Heb je een vraag?
We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

Voorwaarden
Op jouw ticketbestelling zijn de Algemene Voorwaarden SVH van toepassing. Met de aankoop van de tickets ga je hiermee akkoord. Lees ook onze gebruikersvoorwaarden & privacyverklaring.

Lees meer Sluiten
€ 70,00
Voorraad
Beschikbaar
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 2-4 werkdagen
(afhankelijk van PostNL).

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.