Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Mondeling examen Sociale Hygiëne

Doe je het examen liever mondeling of heb je moeite met (begrijpend) lezen? Dan kun je in Zoetermeer een mondeling examen in het Nederlands doen.

Mondeling examen doen

Mondelinge examens worden door SVH zelf afgenomen. Bij een mondeling examen worden de examenvragen en antwoorden aan je voorgelezen. Je ontvangt zelf ook een examenboekje zodat je kunt meelezen met de examenvragen en bijbehorende antwoordalternatieven. Begrippen uit de eindtermen en/of lesstof worden tijdens het examen niet toegelicht of uitgelegd.

Aanmelden

Het examen Sociale Hygiëne bestaat uit 40 meerkeuzevragen over alcohol, drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidswetgeving.

Je kunt je tot tien werkdagen voor het examen aanmelden. Er is een beperkt aantal examenplaatsen beschikbaar. Als het maximum aantal examenkandidaten is bereikt, kun je je inschrijven voor het examen van de volgende maand. Je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat. Ongeveer een week voor het examen ontvang je een e-mail, waarin staat op welk tijdstip je examen plaatsvindt. 

Beheers je de Nederlandse taal niet goed? Wij adviseren dan om een mondeling examen in het Engels of een computerexamen in een andere taal af te leggen.

Let op: je kunt alleen een examen bestellen voor jezelf, als examenkandidaat.

Lees meer Sluiten
Aantal vragen 40 meerkeuzevragen
Tijdsduur in minuten Max. 90 minuten. Inclusief legitimatie en instructie.
Geslaagd bij Minimaal 29 vragen goed
Naam diploma SVH Diploma Sociale Hygiëne
€ 250,00
Taal Nederlands
Examenlocatie SVH
Kies een datum
Kies een tijdstip
In winkelwagen
Wanneer worden examens afgenomen?

Wil je het computerexamen Sociale Hygiëne doen? Kijk dan bij een van onze aanbieders.

Voor alle overige examens (incl. de mondelinge examens Sociale Hygiëne) vind je de data waarop de examens worden afgenomen in de kalender op de productpagina van het door jou gewenste examen (donkerblauw is beschikbaar).

Hoe schrijf ik mij in voor een examen?

Dat hangt af welk examen je wenst af te leggen:

Wil je het computerexamen Sociale Hygiëne doen? Dan kun je hier kiezen uit verschillende aanbieders van computerexamens.
Wil je het examen Sociale Hygiëne mondeling afleggen? Dan kun je hier kiezen of je het in het Nederlands of Engels wilt en je inschrijven. 

Kijk voor de andere examens onder het kopje examens bij het desbetreffende vak. 

In welke talen wordt het examen Sociale Hygiëne aangeboden?

Het SVH computerexamen Sociale Hygiëne is af te leggen in de volgende talen:

  • Nederlands;
  • Engels;
  • Modern Standaard Arabisch;
  • Mandarijn-Chinees;
  • Turks.

Voor het SVH computerexamen Sociale Hygiëne kun je hier kiezen uit twee verschillende aanbieders. Het examen duurt 40 minuten.

Bekijk hier een voorbeeldvraag in de talen waarin het examen SVH Sociale Hygiëne wordt afgenomen. 

Het mondeling examen SVH Sociale Hygiëne wordt zowel in het Nederlands als in het Engels afgenomen. Bekijk hier de opties. 

Waar en wanneer worden de examens afgenomen?

Wil je het computerexamen Sociale Hygiëne doen? Dan kun je hier kiezen uit verschillende aanbieders van computerexamens. Beide hebben vele locaties in heel Nederland waar het examen afgenomen kan worden. Informeer bij de aanbieder zelf voor de gewenste locatie.

Voor alle overige examens (incl. de mondelinge examens Sociale Hygiëne) vind je de locatie(s) en data waarop de examens worden afgenomen in een kalender op de productpagina van het door jou gewenste examen (donkerblauw is beschikbaar).

Ook interessant voor jou:
Mondeling examen Engels
Via SVH

Doe je het examen liever mondeling in het Engels of heb je moeite met (begrijpend) lezen? Dan kun je in Zoetermeer een mondeling examen in het Engels doen.

Maak een afspraak

Het geheime ingrediënt dat ben jij.