Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 10 juli is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 11 juli staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Ontdek de wereld van koffie met de online licentie SVH Barista basis. Zet de eerste stappen in jouw carrière als barista en leer hoe koffiebonen worden verbouwd, hoe je het beste koffie kan malen en hoe je een americano kan uitserveren. Met interactieve online lessen en praktische video’s, biedt deze e-learning een goede basis voor jou als beginnend barista.
De online licentie is beschikbaar in SVH Horecatalent, het grootste e-learningplatform voor de horeca, en behandelt de volgende thema’s:
De e-learning bestaat uit negen magazines met bijbehorende theorieopdrachten, instructievideo's en projectopdrachten. Deze content biedt de theorie over koffie op een interactieve manier aan en maakt deze praktisch voor de beginnend barista. Ook kun je deze online licentie gebruiken om je voor te bereiden op het examen SVH Barista basis.
De online licentie heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.
Let op: met het afronden van deze online licentie behaal je geen certificaat of diploma. Wil je een opleiding volgen en het examen SVH Barista basis afleggen om een diploma te behalen? Kijk dan bij Opleiding volgen.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.