Advies opzetten opleiding

Ben je van plan om een opleiding te starten of ben je al gestart met een opleiding en wil je met de examens en leermiddelen van SVH gaan werken? Wij hebben een whitepaper met bijhorend stappenplan ontwikkeld om tot een goede opleidingsstructuur te komen.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. 

Projectexamens

Wij bieden examens aan voor verschillende vakgebieden in de horecabranche. Bij verschillende theorie- en praktijkexamens bieden we opleiders de mogelijkheid om zogenaamde projectexamens te bestellen voor een groep leerlingen/cursisten. 

De projectexamens kunnen alleen op rekening worden besteld. Daarvoor gaan we een samenwerkingsovereenkomst aan, waarna je kunt inloggen met een eigen zakelijk account om de examens te bestellen. Als je een projectexamen bestelt, zijn wij verantwoordelijk voor het examen en zorgen we voor een plaatselijke examencommissie en de examenmaterialen: bij een theorie-examen de opgavenboekjes en antwoordbladen en bij een beroepsexamen de beoordelingsformulieren en instructiekaarten. Heb je interesse of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Presentexemplaar

Ben je van plan om met onze leermiddelen te gaan werken? Dan kun je gratis een presentexemplaar aanvragen ter beoordeling van het betreffende leermiddel. 
Werk je al met onze leermiddelen? Dan kun je via hetzelfde formulier een docentexemplaar aanvragen. Let op: je moet ingelogd zijn om bij dit formulier te kunnen komen.

Branche-erkend

Alle diploma’s van SVH zijn tot stand gekomen in nauw overleg met het bedrijfsleven en onderwijs en zijn erkend door koepelorganisaties, gildes en alle andere belangrijke branchepartijen. Daarnaast zijn de diploma’s BAS, KAS en Kok door SBB opgenomen op de website Boris Praktijkloket.

Bekijk hier de Verklaring Diplomawaarde van de SVH branchediploma's.

Erkenningsregeling

Bied je horecaopleidingen aan? Dan kun je cursisten en/of bedrijven extra zekerheid geven over de kwaliteit van jouw opleidingen met de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen. Als jouw opleidingen branche-erkend zijn, mag je het SVH erkenningslogo gebruiken in je communicatiemiddelen. Ook worden deze opleidingen opgenomen in de lijst ‘Branche-erkende opleidingen’ op onze website en de erkenning wordt vermeld in de cursuszoeker op horeca.nl.

Meer over erkenningsregelingen