13 jan. 2025

SVH Productmagazine 2025 gelanceerd op Horecava: ontdek SVH leermiddelen en examens

Maandag 13 januari is het SVH Productmagazine gelanceerd op Horecava. In dit magazine vind je de culinaire schatkamer van SVH en serveren we je ons uitgebreide assortiment van leermiddelen en examens. Laat je inspireren en ontdek wat SVH jou als horecaprofessional, docent, opleider of ondernemer te bieden heeft. Vraag de online versie van het productmagazine aan via svh.to/productmagazine of kom een gedrukt exemplaar bij ons halen op de stand! Je vindt SVH nog tot en met donderdag in hal 8, standnummer 08.349. 

 

Vers van de pers: Marketing en sales 
In het productmagazine vind je een compleet en actueel overzicht van al onze studieboeken, e-learnings en examens. Nieuwe producten worden extra belicht, zoals het boek ‘Marketing en sales: in de spotlight’. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor zowel de beginnende als ervaren managers en ondernemers in de horeca. Belangrijke thema’s worden in de spotlight gezet zoals praktische inzichten over het maken van een marketing- en salesplan, het uitvoeren van een marktanalyse en het samenstellen van een onderscheidende menukaart. In het boek komen daarnaast experts aan het woord zoals Bjorn van Dijl, horecamagnaat in Zuid-Holland en Marjolein Mens, commercieel directeur van restaurantketen ‘De Beren’. 

 

Donderdag 16 januari zal op de laatste beursdag van Horecava het boek officieel worden gelanceerd door directeur van SVH Ricardo Eshuis, hospitality-trendwatcher Wouter Verkerk en auteur Renée ter Berg. Nu al nieuwsgierig? Bestel het boek vanaf vandaag in de SVH webshop of bekijk het inkijkexemplaar

 

SVH examens over duurzaamheid en plantaardig koken    
Thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn volop in ontwikkeling in de horeca en hospitality. Consumenten vinden eten met respect voor mens, dier en milieu steeds belangrijker. Ook de honger naar kennis over deze thema’s groeit. Met nieuwe examens als SVH Duurzame horeca en SVH Plant-based chef voorzien wij in deze behoefte. De eerste diploma’s zijn inmiddels behaald, in samenwerking met SVH-erkende opleiders Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en Kookstudio Thorn.    

 

Compleet pakket voor keuzedelen 
Ook onze producten voor de mbo-keuzedelen zijn volop in ontwikkeling. SVH is officieel gecertificeerd als examenleverancier voor het leveren van gevalideerde examens voor het middelbaar beroepsonderwijs binnen het domein horeca/bakkerij. Hiervoor bieden we een steeds uitgebreider aanbod aan! Zo zijn voor de keuzedelen Barista basis, Vegan Keuken, Begeleider Praktijkleren en Eetcultuur- en wensen zowel examens als leermiddelen beschikbaar.    
 

Jouw reis naar vakbekwaamheid  
In het productmagazine ontdek je niet alleen ons assortiment aan kennisproducten, maar lees je over de SVH Diplomapiramides en Specialisaties, die aan de basis staan van onze productontwikkeling en symbool staan voor de verschillende routes naar vakbekwaamheid. In de huidige en toekomstige productontwikkeling van onze leermiddelen en examens speelt het nieuwe kwalificatiedossier Gastvrijheid een belangrijke rol. Ook hierover lees je in het productmagazine. Verder ontdekt je de nieuwste functionaliteiten van onze leerplatformen Horecatalent en Bakkerstalent én doe je inspiratie op via de vele klantverhalen!

 

Beeld: Liesbeth Dingemans