Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant projectexamens te bestellen.
Ben je student en wil je jouw boeken rechstreeks via SVH bestellen?
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 is volledig herzien en compleet nieuw vormgegeven!
Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken om een indruk te krijgen van het vernieuwde Bedrijfseconomie!
Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.
Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.