Boekhouden in een horecabedrijf

Boek

Prijs
€ 39,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN
9789052114637
Uitgever
SVH
Aantal
In winkelmandje
Verzending binnen 1-2 werkdagen.

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.

In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse postenboeken. Daarbij hoort natuurlijk ook theorie over BTW, inslag en winst en verlies. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus bij het bewaken van de financiën in een horecabedrijf.

 

Bij het boek zit een losse kaart met de meest gebruikte rekeningnummers, een handig overzicht bij het maken van de opdrachten.

Boekhouden in een horecabedrijf
Boek
€ 39,00
In winkelmandje