Theorieboek Bereidingstechnieken 1
Boek
Prijs
€ 37,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN
9789052112619
Uitgever
SVH
Aantal
Decemberdeal: verbeter je horecaskills!
Werk je al jaren in de horeca en wil je je kennis en vaardigheden een boost geven? Of zoek je een leerzaam cadeau voor iemand die altijd hongerig is naar meer kennis?
Grijp dan nu je kans! Dit theorieboek bestel je nu met 25% korting: van 50 euro voor 37.50 euro! Deze actie loopt tot en met 31 december 2024!
Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!