Theorieboek Bereidingstechnieken 1

Boek

Prijs
€ 50,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN
9789052112619
Uitgever
SVH
Aantal
In winkelmandje
Verzending binnen 1-2 werkdagen.

Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!

Theorieboek Bereidingstechnieken 1
Boek
€ 50,00
In winkelmandje