Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 10 juli is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 11 juli staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
De uitstroom van medewerkers uit de sector is hoog. De behoefte aan nieuwe medewerkers is enorm. Zij moeten allemaal ingewerkt worden en vragen om begeleiding op de werkvloer. Het is dus logisch dat ook de behoefte aan leermeesters enorm is gestegen. In 2017 zijn er bijna 1.500 nieuwe SVH Leermeesters bijgekomen (een toename van 30%).
Wauw! Wat een week en wat een fantastische Horecava editie!
Wij genieten nog eventjes na als dat mag...
Met alle hoogtepunten hieronder nog eens op een rijtje gezet.
Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op donderdag 11 januari Het Hooihuis Roosendaal bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Italian Bar-Bistro City Hall Leiden werd derde.
Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is SVH weer aanwezig op de Horecava in de RAI in Amsterdam (standnummer 07.339). Kom langs en profiteer van onze super beursaanbiedingen!
Op dinsdag 12 december is Felix Huisken, eigenaar van Café Singelier in Groningen, geïnaugureerd tot SVH Meesterschenker.
Medio oktober heeft SVH een mijlpaal bereikt. We mochten de 1000ste SVH Leermeester van 2017 verwelkomen.
Het onderzoeksrapport ‘Arbeidsmarkt en Opleidingsbehoefte Horeca’ (Arbeidsmarktonderzoek 2017 SVH en KHN) is medio oktober 2017 verschenen.
Op zondag 19 november is Joris Bijdendijk, chef-kok RIJKS* in Amsterdam, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
Op donderdag 2 november is Felix Huisken (46), eigenaar van Café Singelier, Groningen geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterschenker.
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in 2017 ook de eerste ster voor het RIJKS® behaalde…
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.