Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Dinsdag 14 januari lanceerde SVH tijdens de Horecava een nieuwe leerlijn voor de fastservice. Deze online methode bestaat uit drie leerlijnen.
Op maandag 13 januari 2020 heeft het Horeca Vakcollege op de Horecava het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Kok.
Op maandag 13 januari 2020 maakt SVH op de Horecava bekend dat ze de samenwerking aangaat met de BOLS Bartending Academy.
Maandag 13 januari lanceert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) tijdens de Horecava een gloednieuw onboardingsprogramma voor de horeca. In vier eenvoudige stappen wordt succesvolle onboarding geregeld voor ieder horecabedrijf.
We zijn geschokt en diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meesterkok Lucas Rive (57).
Op maandag 16 december jl. is Henrie van der Heijden, chefkok en eigenaar van Restaurant VISTA* in Willemstad, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Henrie wordt hiermee na zijn inauguratie de 149ste SVH Meesterkok van Nederland.
We zijn uiteraard weer aanwezig op de Horecava, en ook dit jaar pakken we groots uit!
We zijn geschokt en diep geraakt door het plotselinge overlijden van onze SVH Meesterkok Gerrit Greveling
Wij zijn echt diep geraakt door het overlijden van onze SVH Meestergastheer Willem-Jan Klomp (40). Zo onverwacht. En veel te vroeg.
Op dinsdag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven in de top 3 van de wedstrijd staan. De leerbedrijven die gaan strijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020, zijn in willekeurige volgorde: Le Brasseur uit Maarssen, ’t Havenmantsje uit Harlingen en Pulitzer Hotel Amsterdam.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.