Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op maandag 7 januari heeft SVH, in samenwerking met de Horecava, voor het eerst examens afgenomen óp de Horecava. Deze examens zijn afgenomen in de SVH Examenbus, die vier dagen lang voor de hoofdingang van de RAI Amsterdam staat. De geslaagde kandidaten ontvingen hun SVH branchediploma aan het einde van dezelfde dag, tijdens de diploma-uitreiking op de stand van SVH.
Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin 2019, de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.
Naast onze stands hebben we nog iets leuks in petto voor iedereen die zijn vakbekwaamheid in de horeca wilt verbreden. We hebben namelijk een hele speciale gast uitgenodigd...
Ben jij al klaar voor de feestdagen? Bij Passie voor Horeca helpen wij jou graag met de voorbereidingen voor deze feestelijke, maar soms ook hectische periode van het jaar!
Het eerste exemplaar van de Engelstalige variant van het leermiddel: Drankenkennis 1, is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan (Onderwijsmanager ROC Mondriaan).
Op maandag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven de top 3 van de wedstrijd hebben behaald en de strijd verder aangaan voor de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019’. In willekeurige volgorde zijn dit: Hotel Okura Amsterdam, De Euromast Rotterdam en Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.
Op 28 november jl. heeft Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd. Begin 2019 zal Ronnie Brouwer geïnaugureerd worden als 34ste SVH Wijnmeester van Nederland.
Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.
KHN organiseert samen met partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam een themadag 'Arbeidsmarkt' op maandag 10 december aanstaande vanaf 12.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.
Op woensdag 7 november heeft SVH de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekendgemaakt. Nadat de nominatieronde op vrijdag 12 oktober werd gesloten, hebben leerlingen, docenten en leermeesters hun leerbedrijven kunnen beoordelen tijdens de beoordelingsronde.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.