Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

9 jul. 2021
Nieuw! SVH Magazine met toolkit voor ondernemers

Dit nieuwe digitale SVH Magazine is een toolkit voor horecaondernemers, -managers en HR medewerkers en bevat inspiratie rondom het werven, binden en behouden van medewerkers.

25 jun. 2021
SVH examens n.a.v. de aangekondigde versoepelingen 26 juni 2021

Met de aangekondigde versoepelingen die ingaan op 26 juni, vervallen een deel van de coronamaatregelen bij SVH examens.

24 jun. 2021
Wijzigingen Sociale Hygiëne op basis van nieuwe Alcoholwet

1 juli is het zo ver, dan wordt de Drank- en Horecawet vervangen door de Alcoholwet. Voor Sociale Hygiëne heeft dat in eerste instantie maar beperkte gevolgen. Op hoofdlijnen is duidelijk wat er gaat veranderen qua regels. Daar zoomen we op in en we vertellen wat de gevolgen zijn voor Sociale Hygiëne, het Register en het examen en de leermiddelen.

4 jun. 2021
SVH biedt met Herman den Blijker gratis e-learning met spél voor winstgevend terras

SVH brengt vandaag een nieuwe e-learning uit, die medewerkers en ondernemers in de horeca helpt bij het realiseren van een gastvrij en winstgevend terras.

3 jun. 2021
SVH organiseert maandagavond 7 juni positieve theatershow voor de horeca: Ga voor Gaaf!

Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum. Kijk je mee?

20 mei 2021
SVH lanceert app Play to Hospitality

Nu de horeca langzaam opengaat, is er snel weer een personeelstekort. Als mede-oplossing voor dit probleem lanceren Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Play to Work de app Play to Hospitality.

5 mei 2021
SVH en Bakery Institute bundelen krachten voor nieuw lesmateriaal voor de bakkerij

Om nieuwe en eigentijdse leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van zowel de horeca als de bakkerij, slaan SVH en Bakery Institute de handen ineen.

26 apr. 2021
Een voorbeeld voor leermeesters en SVH Meesterkoks: SVH Meesterkok Ben van Beurten ontvangt koninklijke onderscheiding

SVH Meesterkok Ben van Beurten heeft vandaag, in het bijzijn van zijn vrouw Elly en vele kijkers via de livestream, een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen!

22 apr. 2021
SVH Meest positieve bedrijf van Nederland en wint BID Positivity Award

SVH is op 22 april 2021 uitgeroepen tot Meest positieve bedrijf van Nederland door het publiek en de vakjury van de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards. Uit handen van juryvoorzitter Ali B ontving Ricardo Eshuis, directeur SVH, de Award op het kantoor van de BIG Improvement Day in Den Haag.

21 apr. 2021
SVH start grote wervingscampagne voor nieuwe studenten en medewerkers in de horeca

Vandaag start Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), het grootste kenniscentrum voor de horeca, de landelijke wervingscampagne ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca’ om mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in de horeca. Grote namen uit de horecabranche supporten de campagne. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.